Tentang kita

tentang

Tentang kita

MooGold adalah platform barangan dan perkhidmatan digital global yang mapan untuk para pemain. Yang memberikan penyelesaian permainan profesional terbaik untuk semua pemain. Kami menjual kad hadiah permainan profesional dan berpatutan, top-up permainan langsung, dan tambah nilai mudah alih.

Kami berhasrat untuk memberikan perkhidmatan pelanggan terbaik dan kelajuan penghantaran yang cepat kepada pelanggan dan dengan penyelesaian yang berpatutan untuk pemain untuk meningkatkan dan meningkatkan pengalaman pemain dalam bermain permainan.

Pada masa ini, MooGold bertujuan untuk menyediakan lebih banyak dan lebih banyak produk & perkhidmatan digital untuk pelanggan, sambil meningkatkan lagi perkhidmatan pelanggan kami dan mengekalkan kelajuan penghantaran kami yang cepat.

Selamat berbelanja di MooGold.com dan berbincang dengan kakitangan terlatih kami yang beroperasi 24/7, ya kami tidak tidur.

Kenapa kita

trak-penghantaran

Penghantaran Barang dengan Pantas

MooGold menjamin bahawa semua pembelian anda pada Kad Hadiah Permainan, Pengisian Langsung Permainan, dan Top Up Bergerak akan dihantar dalam waktu 0 hingga 30 minit. Kami mahu pelanggan menikmati pengalaman permainan yang lancar dan bukannya menunggu produk anda tiba.

* Terma dan syarat, Dasar Privasi dan Dasar Bayaran Balik berlaku untuk semua pembelian anda di MooGold.

sembang-langsung

24/7 Sokongan Pelanggan

Ya, anda tidak salah melihatnya, kami tidak tidur. MooGold menawarkan sokongan sembang langsung 24/7 untuk memastikan semua soalan atau pertanyaan tidak terlepas dan dikendalikan dengan berkesan. Sekiranya ada pertanyaan dan pertolongan yang anda perlukan semasa membeli produk, salah satu ejen terlatih kami pasti akan menghubungi anda!

dipercayai

Dipercayai dan boleh dipercayai

Setiap produk yang dipesan akan dihantar kepada anda dalam jangka masa yang dijanjikan kami. Semua Kad Hadiah, Top-Up Game Direct, Top Up Mudah Alih dijual oleh pembangun permainan rasmi, penerbit permainan, atau pengedar, anda tidak akan mendapat produk palsu dengan membeli di MooGold. MooGold adalah rakan kongsi anda yang dipercayai dan boleh dipercayai semasa datang ke kad hadiah permainan dalam talian, tambah nilai permainan, tambah nilai mudah alih, dan pembelian lain-lain.

Perkhidmatan Muat Semula Selamat & Selamat

terjamin

Setiap muat semula di MooGold selamat dan terjamin, kami adalah penjual semula permainan, kad hadiah, dan kredit dalam permainan. Ini bermaksud bahawa semua produk kami dijual dengan sokongan penuh daripada pembangun atau penerbit permainan. Tidak ada yang suka Kunci CD yang rosak dan anda tidak akan mendapat produk palsu di sini. Setiap produk datang terus dari pembangun, penerbit, atau pengedar. Dengan membeli dari kami, anda juga dapat menyokong pembangun dan penerbit yang membuat permainan.

menghubungi

Kenalan Kami

MooGold Enterprise (002983613-A)

E-mel: [email protected]

Halaman Facebook rasmi: www.facebook.com/MooGoldOfficial

Nombor Perhubungan / Whatsapp: +60 1156677135 (Sembang Sahaja)